Go to Top

ARRANGEMENTER

Kommende Arrangementer / 2017

”Psyken i spil” - foredrag med en psykolog - og ”Find din egen motivationsfaktor” - om vægttab og livsstilsændringer - samt ”BMI Tri. 2017” er nogle af de arrangementer, som landsforeningen BMI Brikken har under støbeskeen. Siden 2014 har BMI Brikken afholdt over 40 arrangementer rundt i Danmark.

2016

For tredje år i træk afholdte BMI Brikken den 1. maj “BMI Tri.” – kun for overvægtige og tidligere overvægtige. Ligesom de tidligere år var der fokus på at komme i mål fremfor at komme først i mål og distancen var igen 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb. HG Idrætscenter i Næstved dannede rammerne om BMI Tri. 2016.

2015

BMI Brikkens seks informative foredragsarrangementer, “Overvægtig – og hva’ så?”, der blev afholdt rundt i hele Danmark, gav et indblik i overvægt/fedme, og de muligheder, som man som overvægtig har, samt et foredrag omkring plastikkirurgi efter massivt vægttab. BMI Brikken bød på i alt 14 arrangementer i 2015.

2014

Der var over 100 deltagere ved BMI Brikkens første BMI Tri., heriblandt Marianne Hüche, t.h., der - efter et vægttab på over 80 kilo - er blevet ’tosset med sport’. For at gennemføre sin første ironman fik hun i øvrigt svømmeundervisning af tidl. prof. svømmer Mette Jacobsen, t.v., der kiggede forbi BMI Tri. 2014.

2013

I 2013 bød BMI Brikken på intet mindre end 14 arrangementer rundt i landet, hvor både Den Skaldede Kok og plastikkirurg Andreas Printzlau deltog ved syv af foredragsarrangementerne. Her ses de med diætist Mette Bie, der var med ved foredragsrækken i Jylland i marts 2013.

2012

I oktober 2012 blev BMI Brikken dannet. På de få måneder i 2012, blev det til hele 6 arrangementer, bl.a. ”FED jul & VÅDT nytår”, hvor der var fokus på sundere alternativer til julens ofte fede mad og nytårets drikkevarer. Klinisk diætist Stine Junge Albrechtsen stod for to oplæg: Julemad og godter samt om alkohol og dens virke.

Der arbejdes løbende på varierende arrangementer – oplysende, underholdende og lærerige. Har du forslag og gode idéer, er du velkommen til at kontakte BMI Brikken pr. mail.