Go to Top

ARRANGEMENTER

Kommende Arrangementer

BMI Tri. 2019 holdes den 5. maj i Herlufsholm Idrætscenter, Næstved. Medlemmer der ikke bor på Sjælland og Lolland Falster får kørselsrabat. Siden 2012 har BMI Brikken afholdt langt over 40 arrangementer rundt i Danmark.

2018

Igen i 2018 afholdte BMI Brikken vores populære "BMI Tri." - kun for overvægtige og tidligere overvægtige. Mange gengangere havde tilmeldt sig, men også en række helt nye skønne deltagere var mødt op, og flere gav udtryk for at de kommer igen i 2019.

2017

I 2017 afholdte BMI Brikken for fjerde år i træk “BMI Tri.” - kun for overvægtige og tidligere overvægtige. Men i forhold til de forgange år, så var det gratis at deltage ved BMI Tri. 2017, idet vi dels havde fået penge fra et par fonde men også privatpersoner. BMI Tri. 2017 blev afholdt både på Sjælland og i Jylland i h.h.v. maj og juni måned.

2016

For tredje år i træk afholdte BMI Brikken den 1. maj “BMI Tri.” – kun for overvægtige og tidligere overvægtige. Ligesom de tidligere år var der fokus på at komme i mål fremfor at komme først i mål og distancen var igen 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb. HG Idrætscenter i Næstved dannede rammerne om BMI Tri. 2016.

2015

BMI Brikkens seks informative foredragsarrangementer, “Overvægtig – og hva’ så?”, der blev afholdt rundt i hele Danmark, gav et indblik i overvægt/fedme, og de muligheder, som man som overvægtig har, samt et foredrag omkring plastikkirurgi efter massivt vægttab. BMI Brikken bød på i alt 14 arrangementer i 2015.

2014

Der var over 100 deltagere ved BMI Brikkens første BMI Tri., heriblandt Marianne Hüche, t.h., der - efter et vægttab på over 80 kilo - er blevet ’tosset med sport’. For at gennemføre sin første ironman fik hun i øvrigt svømmeundervisning af tidl. prof. svømmer Mette Jacobsen, t.v., der kiggede forbi BMI Tri. 2014.

2013

I 2013 bød BMI Brikken på intet mindre end 14 arrangementer rundt i landet, hvor både Den Skaldede Kok og plastikkirurg Andreas Printzlau deltog ved syv af foredragsarrangementerne. Her ses de med diætist Mette Bie, der var med ved foredragsrækken i Jylland i marts 2013.

2012

I oktober 2012 blev BMI Brikken dannet. På de få måneder i 2012, blev det til hele 6 arrangementer, bl.a. ”FED jul & VÅDT nytår”, hvor der var fokus på sundere alternativer til julens ofte fede mad og nytårets drikkevarer. Klinisk diætist Stine Junge Albrechtsen stod for to oplæg: Julemad og godter samt om alkohol og dens virke.

Der arbejdes løbende på varierende arrangementer – oplysende, underholdende og lærerige. Har du forslag og gode idéer, er du velkommen til at kontakte BMI Brikken pr. mail.