Go to Top

BMI tri 2018

For sjette gang afholdte BMI Brikken den 6. maj det populære BMI Tri. – kun for overvægtige og tidligere overvægtige. Og ligesom de tidligere år var der fokus på at komme i mål fremfor at komme først i mål. Vejret var perfekt hele dagen – til tider måske lidt for varmt. Herover ses nogle af deltagerne ved den fælles briefing, der fandt sted lige før første heat i svømmehallen lød.Banetælleren viser med den røde plade i vandet at denne deltager nu kun har én bane t/r ….… og så var det ellers op af vandet, løbe – med klapsalver fra publikum og deltagere, som sad klar til at det blev deres tur – ud i skiftezonen …… hvor der blev skiftet om til den 18 km cykelrute. Cyklen skal trækkes når man er i skiftezonen…… men så er det også afsted 🙂Det varede ikke længe før der kom flere og flere deltagere ud til skiftezonen.Mens nogle deltagere kom ud fra svømmehallen i tri-dragt, hvor de så tog deres cykeltøj ud over, var der også de, der valgte at gå i omklædningsrummet for at skifte tøj for så derefter at løbe ud til skiftezonen, tage hjelm på og så afsted på cyklen.Mange pårørende var mødt op på dagen og heppede på deltagerne. Også de fremmødte nød godt af det gode vejr.

Herover – og under – ses nogle af deltagerne på vej tilbage til skiftezonen efter de har tilbagelagt den 18 km cykelrute.

Cykelhjelmen er lige kommet af og nu går turen så til de 4 km løb/gang …

… fra skiftezonen …

… og ud til centerbanen.Også på strækningen fra skiftezonen og om mod centerbanen sad der pårørende som heppede på deltagerne.Og på langsiden af centerbanen var der også pårørende, som stod klar med klapsalver, opmuntring, en tår at drikke, frugt eller energibar. Herunder ses lidt flere billeder fra centerbanen.

Mens BMI Tri.-deltagerne gik/løb var der også godt aktivitet i børnene, der hyggede sig i den store hoppepude.

Jeppe har deltaget ved samtlige af BMI Brikkens seks afholdte BMI Tri.-arrangementer. Her følger lidt billeder med bl.a. Jeppe, der – sidste 2017 – har tabt 60 kilo.

Der er heldigvis altid plads til lidt sjov og hygge ved BMI Tri., hvor fællesskab og sammenhold er en vigtig del af dagen, der også byder på masser af sund motion.

Stine, Tony og Jeppe er blandt deltagerne, som har været med ved en række BMI Tri.

Tony kæmper sig igennem de 4 km for at slå sin egen tid fra sidste år ….

… og Tony kommer i mål med den hurtigste tid. Alle deltagerne ved BMI Tri. har naturligvis fået et link, hvor de kan se deres tider samt printe et diplom ud som et minde om en skøn dag.Deltagerne bliver mødt af heppende ord og klapsalver lige før målportalen.

Så blev det Jeppes tur til at komme i mål …… og så tjekkes tiden på den sjette gennemførte BMI Tri. – og endnu en personlig rekord i tiden.

Så rammes målstregen og det er tilladt at være super stolt, som de næste par billeder viser.På billedet ses yderst t.h. mor (455) og t.v. hendes datter (456). I midten datterens veninde (457). De tre havde taget turen til Næstved fra Sønderborg. Ved årets BMI Tri. var der deltagere fra fx Aabenraa, Bjæverskov, Brovst, Frørup, Give, Haslev, Hobro, Horsens, Hvidovre, Jyderup, Karise, Møldrup, Rødovre, Sakskøbing, Sandved, Skælskør, Slagelse, Smørup, Svinninge, Ugerløse, Vallensbæk, Veflinge, Vejle, Viby Sj., Vojens og Ølstykke. Ved BMI Tri. 2019 vil der – ligesom i år – også gives  medlemsrabat ved deltagelse. Endvidere vil der igen gives ekstra rabat til de medlemmer der kommer fra fx Fyn og Jylland. Herlufsholm Idrætscenter, Næstved, dannede de perfekte rammer ved BMI Tri. 2018. Her ses en del af årets deltagere med deres medaljer om halsen. Kun én gennemførte ikke, da hun desværre punkterede med cyklen.

BMI banner til triatlon