Go to Top

Guided by Stine

Mange kender sikkert Stine Junge Albrechtsen, autoriseret klinisk diætist, fra Aleris-Hamlet i Søborg, hvor hun tidligere var fastansat – med speciale i gastric bypass, irriteret tyktarm, vægttab og livsstilssygdomme, eller fra hendes ansættelsesperiode på Hvidovre Hospital, voksenernæringsenheden, med speciale i gastric bypass samt vejledning i livsstilssygdomme og tilsyn på indlagte patienter.

Men endnu flere – særligt blandt nuværende og tidligere overvægtige – kender nok især Stine Junge Albrechtsen fra hendes samarbejde med både Henrik Duer og Den Skaldede Kok:

  • Sammen med Henrik Duer, Fitness Institute, har hun skrevet bogen “Tab 12 kilo på 12 uger”, ligesom de sammen tager rundt i landet og holder foredrag. De er begge i øvrigt en del af BMI Brikkens ekspertpanel – på hvert deres fagområde.
  • Sammen med Den Skaldede Kok har hun lavet en række tv-programmer, “Efter de fede tider”, der blev sendt på DK4, ligesom de har skrevet bogen ”Gastric Bypass” – en kogebog og vejledning til fedmeopererede. Endvidere har de begge deltaget i en række af BMI Brikkens foredragsarrangementer.

Stine Junge Albrechtsen er også indehaver af GUIDED by STINE, hvor hun tilbyder hjælp til såvel private som virksomheder og institutioner. “I min vejledning tager jeg udgangspunkt i din nuværende livsstil, hvilket vil sige dine vaner, ressourcer, behov og præferencer. Vejledningen foregår i dit eget hjem – eller over telefonen hvis afstanden er for stor – eller via Guided By Stine i lokalerne på Metalvej i Roskilde.

Til hjemmesiden GUIDED by STINE – klik HER.

Flere informationer om Stine Junge Albrechtsen:

Uddannet klinisk diætist i januar 2008 og har siden endt uddannelse arbejdet med overvægtskirurgi. Først på Hvidovre Hospital fra 2008 – 2010 som specialeansvarlig diætist, og fra 2010 – 2013 på Aleris-Hamlet i Søborg.

“Min grundholdning til diætvejledning er at det skal tage udgangspunkt i den enkelte og at intet er forbudt – det er et spørgsmål om at sammensætte kost og motion så det passer til arbejdsliv, familieliv og ønsker for vægt og helbred”.