Go to Top

Hvem er vi

BMI Brikken er en landsdækkende non-profit, almennyttig forening for overvægtige og tidligere overvægtige, deres pårørende samt andre personer, der sympatiserer med foreningens formål.

Medlemmer af BMI Brikken kan gøre brug af en række fordele, fx et ekspertpanel med en bred vifte af fagfolk og rabatter på op til 5.000 kr. med relevante virksomheder, der matcher foreningens ‘brikker’.

Bestyrelsen

Gitte

Gitte
Lynggaard
Formand

Inger

Inger
Pedersen
Næstformand

Freddie

Freddie
Pedersen
Kasserer

GitteLarsen

Gitte
Larsen
Suppleant

Margit

Margit
Mortensen
Suppleant

Ambassadører

Som en landsdækkende forening for nuværende og tidligere overvægtige, samt deres pårørende, har BMI Brikken ambassadører fordelt over hele Danmark, og som har opnået et vægttab uden operation eller ved hjælp af enten en gastric bypass, sleeve operation eller Maveballon.

Ønsker du kontakt til en ambassadør, så kan du sende en mail til: mail@bmibrikken.dk. Skriv dit navn og tlf. nr. hvorefter du bliver kontaktet.

Herunder finder du et lille udpluk af ambassadører, og deres vej ud af overvægten:

Anita

Anita Liljegren.
Maveballon (2014-2015) på privathospital

Efter nogle store livskriser i 2013 og en vægt der var steget endnu mere, gik det for alvor op for mig, at jeg ‘spiste på mine følelser’. Jeg tænkte meget på, hvilken hjælp jeg kunne få med mit BMI – indtil jeg i juli 2014 læste om Maveballonen. Min første dag i mit nye liv er helt sikkert den dag, jeg fik Maveballonen. Det bedste i processen er den utrolige hjælp og støtte jeg har fået af diætisten, som er en ‘del af pakken’ med Maveballonen. Det har været en kæmpe øjenåbning for, hvad ‘forkert mad’ kan gøre for både krop og sind. Jeg dyrker også motion. Det er langt nemmere nu – efter et vægttab på 20 kg.

Joan

Joan Reif Madsen.
Gastric Sleeve på privathospital i Stockholm

Siden jeg var teenager har jeg haft en ’yo-yo’ vægt, tabt mig – for at tage det hele på igen. Da jeg besluttede mig for at få en Gastric Sleeve operation, havde jeg ‘kun’ et BMI på 32 og derfor kunne jeg ikke få en fedmeoperation i Danmark. Jeg havde kun hørt godt om Fedmekirurgisk Center, som bl.a. tilbyder en ’pakkeløsning’ med dansk koordinator i tre år, og derfor blev det i Sverige, at jeg fik min operation. Min sleeve operation har gjort mit liv så meget bedre. For første gang siden teenageårene er jeg igen normalvægtig. Det er helt sikkert de bedste penge, jeg nogensinde har brugt på mig selv.

Jane

Jane Jandu.
Gastric Bypass via det offentlige

I 2010, da min overvægt var begyndt at styre mit liv og mine børn snakkede om at de snart ville gøre mig til farmor, valgte jeg at få en Gastric Bypass. Jeg tabte 51 kg. Tre måneder efter min fedmeoperation fik jeg desværre lungefibrose. Sygdommen, som jeg skal leve med, betyder, at jeg får en del medicin, så det er svært at tabe sig. Selvom jeg gerne ville have tabt 30 kilo mere, så er jeg glad for mit vægttab. For hvis jeg ikke havde fået en Gastric Bypass operation, og tabt mig en del kilo, så havde jeg ikke haft mulighed for at gøre de ting, jeg gør med mine børnebørn, samt være så aktiv som jeg er og samtidig passe et meget aktivt arbejde.

Gitte-H

Gitte Holmlund.
Maveknappen på privathospital

I september 2014 hørte jeg første gang om en anden mulighed for vægttab: Maveknappen. På et informationsmøde på Privathospitalet Møn fik jeg rig lejlighed til at høre mere og stille spørgsmål. Som den første i Danmark fik jeg Maveknappen den 16. februar 2015. Jeg har ingen problemer haft efter operationen. Og jeg taber mig. Efter et halvt år var jeg – med et vægttab på 28 kg – allerede halvvejs gennem mit vægttab. Det er første gang i flere år, at jeg virkelig tror på det. For ved alle mine tidligere vægttabs- forsøg, har jeg fx ‘kun’ tabt 10 kg og herefter taget endnu mere på. Det mest fantastiske med mit vægttab er, at jeg nu kan lege med mit barnebarn.

Nina

Nina Larsen.
Gastric Sleeve via det offentlige

I januar 2013 fik jeg en Gastric Sleeve, da jeg fik denne operation tilbudt, fordi jeg ikke kunne få en Gastric Bypass pga. en tidligere operation i underlivet. Jeg har tabt 56 kg og er gået fra en tøj str 56/58 til 46. Jeg har slet ikke haft nogen komplikationer. Jeg er så glad for min operation, da alting er blevet meget nemmere. Jeg kan fx meget bedre lege med mine børnebørn og med mine hunde. Det er det bedste jeg har gjort.

Mette

Mette Bach.
Gastric Bypass via det offentlige

I maj 2011 fik jeg en Gastric Bypass, og jeg har tabt 90 kilo. Jeg har fem gange haft tarmslyng og et tre uger langt galdestensanfald med efterfølgende fjernelse af galdeblæren. I juni 2014 fik jeg en brystreduktion – med fjernelse af 200 g af højre bryst og 250 g af venstre bryst. I november 2014 fik jeg fjernet 3,3 kg maveskind svarende til 47 cm i højde og 54 cm i brede. Jeg er super glad for resultatet af mit vægttab.

m-260x260
arrangementer-260x260
nyheder-260x260