Go to Top

Kristine og hypnose

Fredag den 18. januar 2013:

Den næste brik blev sat i spil om fredagen:

  • Om-programmering – her i form af hypnose hos ESTERIA v/ Torsten Nielsen i Haslev.

Før hypnosen, får Torsten Nielsen fra ESTERIA en snak med Kristine Holst for at få afdækket, på hvilke punkter, han skal hjælpe med fx at ændre gamle vaner. Denne samtale tog 40 minutter.

Kristine fortæller, at hun ønsker at få fjernet sin trang og lyst til det usunde – særligt chokolade og chips. Hun ønsker at erstatte det usunde med agurk, gulerødder og frugt, samt sukkerfri tyggegummi, fortæller hun Torsten. Og da han spørger ind til hendes idealvægt, svarer hun 85-90 kilo inden to år, mens første delmål er under 100 kilo inden udgangen af 2013.

Kl. 11.15 denne fredag formiddag læner Kristine sig tilbage i den sorte læderstol. Fødderne hviler på en skammel. Brillerne bliver lagt på et bord. Kristine er klar til at modtage denne brik – hypnose. Torsten beder hende om at trække vejret dybt, slappe af i alle dele af kroppen. Du er FULDSTÆNDIG AFSLAPPET, lyder det gentagne gange. Det varer heller ikke længe før Kristine er – tja, mere end afslappet.

Under hypnosen vil Torsten tage Kristine med ned til en strand. Hun skal 10 trin ned af en bred trappe for at komme ned til stranden, og for hvert trin, hun tager, kommer hun længere og længere ned – og dermed i hypnose.

Dette billede er taget med en mobiltelefon uden brug af blitz. Som det ses, er Kristine i dyb søvn – hypnose. 

På et tidspunkt under hypnosen beder Torsten Kristine om at fortælle, hvad vægten står på i udgangen af 2013. Uden tøven siger Kristine: 97 kilo. Og da hun bliver spurgt om hvad vægten står på, når hun vejer sig i juni 2014, svarer hun: 86 kilo – altså inden for den vægt, som hun før hypnosen havde som idealvægt. Derfor siger Torsten: “Hvis du ønsker at veje mindre end 86 kilo,så nik”. Kristine nikker. Torsten spørger herefter: “Hvad siger vægten, hvis du fx. vejer dig den 23. december 2014?” 80,5 lyder det øjeblikkeligt fra Kristine. Herefter arbejder Torsten med Kristines motivation for at nå idealvægten – ja, faktisk ned til de 80,5 kilo – bl.a. i forhold til glæden ved at nå målet, motivation for mere motion og til at erstatte de gamle vaner med usundt slik til nye og sunde vaner. Da Torsten gør hende opmærksom på, at HVIS hun smager et stykke slik, så vil det smage grimt, vrænger hun på næsen. Han spørger om det smager godt – og hun ryster på hovedet.

Inden Kristine kommer ud af hypnosen får Torsten hende til at gå ind ad en dør – i et kontrolrum, der er ved siden af trappen, som hun gik ned af for at komme til stranden. Hun går ind i kontrolrummet, hvor der er en del drejeknapper og håndtag. “Motivationsknappen” står på 7, fortæller Kristine, da hun bliver spurgt. Torsten beder hende om at skrue den op på 10. Og knappen med trangen til de usunde måltider og søde sager står på 5, fortæller hun. Denne bliver skruet helt ned – helst til 0, som Torsten siger. Til sidst blev hun bedt om at se på “glæde”-håndtaget. Det stod på 8, men blev skruet op til de maksimale 10. Lige inden Kristine kom ud af hypnosen, mindede Torsten hende om, at hun altid kan lukke sine øjne, og tænker sig ind i kontrolrummet for at sikre sig, at knapper og håndtag står korrekt.

1-2-3…. Det tager ikke lang til for at gå de 10 trappetrin op – og på 10 er Kristine vågen. Der er gået 40 minutter. Kristine føler sig træt, men hun er glad. Hun fortæller, at hun intet kan huske fra starten. Torsten og de to repræsentanter fra BMI Brikken, der har været med hele vejen igennem, kigger på hinanden og smiler. “Du har også været helt væk”, fortæller vi hende, og supplerer med, at Torsten måtte tage hende et løft op – så hun ikke var SÅ langt væk. Da hun fik fortalt, at dette blev gjort ved at Torsten lagde hånden på hendes arm og bad om hjælp til at få hende et trin op, kunne hun huske det – og alt det efterfølgende. Af ren nysgerrighed måtte vi jo lige vide: Hvad var det for en grim smag, som evt. slikindtag vil give? LEVER, føj, lød det kvikt fra den 27 årige kvinde, der – netop denne dag – var kommet UNDER 120 kilo: 119,8.

Heldigvis er hele hypnosen filmet og mon ikke vi bl.a. får at se, hvordan Kristine Holst vrænger næse, da Torsten Nielsen får evt. slikindtag til at smage grimt – som LEVER.

Vil du vide mere om hypnose samt ESTERIA og Torsten Nielsen, så klik HER. Ønsker du især viden vedr. ESTERIA og hypnose i forbindelse med vægttab, så klik HER.

Følg Kristine Holsts kamp mod overvægten, når BMI Brikken tager alle nødvendige brikker i spil. Følg med her på siden – eller ansøg om at være med i Facebookgruppen BMI Brikken.

Artikel om Kristine Holst og hendes hypnose:

  • bragt i Haslev Posten 29.01.2013 – klik HER.
  • bragt i Dagbladet 30.01.2013 – klik HER.
  • bragt i Ude og Hjemme 26.03.2013 – klik HER.
Filmen om Kristine Holst og hendes hypnose – klik HER.

Tilbage til “Alle brikker i spil – kampen mod overvægten” – klik HER.