Go to Top

Mal for en sag

Projekt: Mal for en sag. 202 malerier – doneret af billedkunstnere, sangere, skuespillere, sportsstjerner og politikere – til BMI Brikkens projekt, der skaffede økonomi til informative foredrag til forældre med overvægtige børn.

Resultatet af BMI Brikkens projekt ‘Mal for en sag’ har nu fået en ny titel: “Børns kamp mod overvægt og mobning” – med en række informative foredrag med læge Pia Müller og danseren Silas Holst. Læs mere – klik HER

Herunder finder du diverse link, der har med projekt ‘Mal for en sag’ at gøre – inkl. de malerier, som ikke blev solgt, og som DU har mulighed for at byde på:

Link til ‘Byd på et maleri’ – klik HER

Link til presseomtale af  ‘Mal for en sag’ – klik HER

Link til bogen ‘Mal for en sag’, der kan købes for 150 kr. – klik HER

Link til fernseringen på ‘Mal for en sag’ – klik HER

Link til malerier på auktion – klik HER

BA BMI-BRIKKEN 1

Gitte Haack, formand for BMI Brikken, omgivet af nogle af de mange malerier, som sangere, skuespillere, billedkunstnere, politikere og sportsstjerner har malet. Foto: Bjørn Armbjørn, Sjællandske Medier. 

 

BMI Brikken ønsker at sætte mere fokus på FOREBYGGELSE af overvægt – fremfor at samfundet ‘kun’ tænker at HELBREDE. Derfor er landsforeningen i gang med at skaffe økonomi til en oplysningskampagne rundt i Danmark.

Tanken med ‘Mal for en sag’ er følgende:

  • at de 202 malerier, som BMI Brikken har modtaget, skal udstilles
  • at de herefter sælges for højeste bud på lauritz.com
  • at pengene skal bruges til oplysende foredrag til forældre med overvægtige børn. Det er desværre et stigende problem – allerede 20% af de danske børn, er overvægtige.

Malerierne blev udstillet i Herlufsholm Idrætscenter, Hal 1, den 10. maj 2014:

Løkke

Lars Løkke Rasmussen var blandt de mange hundrede gæster, som besøgte ferniseringen den 10. maj. Læs mere – klik HER.

100 af de 202 malerier er – frem til den 24. maj 2014 – at finde på lauritz.com. Se malerierne og link til dem alle HER.

Herunder lidt billeder der viser tilblivelsen af et par malerier:

Kato

Kato & Co. 

FedeFinn

Fede Finn & Funny Boyz; Maud og Fede Finn alias Lennart.