Go to Top

Maveballon

Ønsker du et vægttab og en sundere livsstil? Så er en maveballon og et diætistforløb måske netop den hjælp du har brug for. Du kan opnå et vægttab på 15 – 20 kg, uden operation og uden de komplikationer og bivirkninger, der kan komme efter en gastric bypass eller gastric sleeve operation.

En maveballon er en blød silikoneballon, som ved en kikkertundersøgelse (gastroskopi) placeres i mavesækken, hvor den fyldes med ca. 500 ml saltvand. Kikkertundersøgelsen udføres i en rus, hvor du er halvsovende for at gøre ubehaget så minimalt som muligt. Maveballonen ligger og fylder i mavesækken i 6 eller 12 måneder, inden den igen fjernes ved en ny kikkertundersøgelse. Herved opnås en mæthedsfølelse, som gør det langt lettere at følge diætistens råd og gennemføre de livsstilsændringer, som skal sikre det varige vægttab.

Behandling med maveballon har de seneste år opnået stor popularitet både i Danmark og på verdensplan. Da maveballonen sikrer både et stort og et skånsomt vægttab, er den et rigtig godt valg til dig, som ikke ønsker, eller ikke er egnet til en klassisk fedmeoperation.

De bedste resultater med maveballon opnås, hvis du har et BMI imellem 27 og 40.

Tværfaglig vægttabsklinik i Jylland

Hos lægeklinikken Endolet i Aarhus får du en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos lægen. Her lægges en individuel plan for at opnå ambitiøse vægttabsmål. Udover maveballon og diætistforløb tilbyder Endolet behandling med vægttabsmedicin, fysisk træning og psykologsamtaler. Det professionelle team, som inkluderer både medicinsk og kirurgisk læge, står klar til at hjælpe dig effektivt og sikkert i mål.

Læs mere om maveballon hos Endolet ved at klikke HER