Go to Top

MEDLEMSFORDELE

For kun 150 kr. for 12 måneder (herefter kun 100 kr. årligt hvis du tilmelder dig Betalingsservice) kan du støtte landsforeningen BMI Brikken og samtidig opnå flere medlemsfordele:

  • Stil spørgsmål til en bred vifte af fagfolk i ekspertpanelet
  • Læse alle svar fra ekspertpanelet (kun adgang med gyldigt medlems log-in)
  • Unikt medlemskort *
  • Få rabat – op til 5.000 kr. – på en række relevante ’brikker’, fx motionscentre, diætister, slankebehandlinger og tøjbutikker. Og har du fået en operation, tilbyder en række restauranter enten nedsat pris eller mindre portioner til nedsat pris. Det kræver gyldigt medlems log-in for at få adgang til BMI Brikkens mange rabataftaler

Det er nemt at blive medlem af BMI Brikken – se mere HER

Medlemskortet er unikt, da det er ligesom et Nem ID kort – og dermed praktisk at have med sig overalt.

Medlemskort for Gastric Sleeve opererede:

T.v.: Operationsbeskrivelse på engelsk, tysk og fransk. T.h.: Medlemsnummer, operationsbeskrivelse på dansk og tegning med  forklaring om operationen. Nederst er kortet foldet sammen – præcis som et Nem ID-kort – og dermed er kortet nemt og praktisk at have med sig overalt.

Medlemskort for Gastric Bypass opererede:

T.v.: Operationsbeskrivelse på engelsk, tysk og fransk. T.h.: Medlemsnummer, operationsbeskrivelse på dansk og tegning med forklaring om operationen. Nederst er kortet foldet sammen – præcis som et Nem ID-kort.

Samme type medlemskort findes også til evt. Gastric Banding opererede.

Naturligvis er der også medlemskort for dem, der ikke har fået en operation og heller ikke skal have en operation. Det er for alle dem, der ønsker at støtte op om BMI Brikken – hvad enten man er undervægtig, normalvægtig eller overvægtig.

Medlemskort for alle andre – i tykt & tyndt:

På bagsiden står bl.a. at man støtter BMI Brikken og dermed har samme medlemsfordele som de medlemmer, der har et kort med operationsbeskrivelse – dog ikke nedsat pris eller børneportioner på restauranter.