Go to Top

Om-programmering Cambridge Vægtplan

Siden 1980’erne har Cambridge® været en pioner indenfor ernæringsmæssigt afbalanceret og varigt vægttab. Virksomhedens varemærke er fornuftig vægttabsbehandling og virksomheden har i de senere år lagt sig i spidsen for at evidensbasere vægttabsbehandling ved brug af kosterstatningsprodukter og fortsætter løbende med at støtte forskning indenfor overvægt og fedme.

På Parker Instituttet på Frederiksberg Hospital har man haft gennemført et forskningsprojekt, hvor artrose-ramte med overvægt er blevet tilbudt et 16 ugers superviseret vægttabsprogram som indledning til et 52 ugers randomiseret forsøg.

Vægttabene i studiet har været imponerende og holdbare og er blevet opnået ved kostintervention hos en klinisk diætist. De første otte uger har omfattet et intensivt forløb med lavenergidiæt, hvor der udelukkende er blevet spist de formelbaserede kosterstatningsprodukter. I de efterfølgende otte uger er patienterne blevet vejledt til at spise en diæt bestående af almindelig sund kost med et lavt dagligt energiindhold med støtte fra måltidserstatninger.

I vejledningen af patienterne har der været fokus på at holde vægten nede på lang sigt. Forskningen på Parker Instituttet har bl.a. vist, at vægttab kan opnås uden overflødigt tab af muskelmasse og knoglemineral.

Forskergruppen har allerede vist at det initiale vægttab og forbedringen af symptomer kan vedligeholdes i et år og de vil fortsætte med at følge patienterne i yderligere 3 år, hvor de vejledes til at vedligeholde de gode resultater ved fysisk aktivitet, fornuftige kostvaner og brug kosterstatningsprodukter og måltidserstatninger.

Det fulde kosterstatningsprogram dækker det daglige behov for protein, vitaminer og mineraler i lavenergi shakes, supper og grød.

Forskningsdiætist Pia Christensen siger: “Et godt undervisningsprogram sammen med produkterne, der dækker det daglige behov for næringsstoffer er nøglen til den flotte succes bag disse resultater”.

Forskningsdiætist Pia Christensen.

Nederst på denne side finder du et link til en artikel fra Videnskab.dk omhandlende forskningsprojektet.

Mange smagsvarianter

Vægttabsserien fra Cambridge er et fleksibelt program, der tilbyder fleksibilitet i behandlingen lige fra en 800kcal/dag fuldkosterstatning til at bruge ernæringsmæssigt afbalancerede måltidserstatninger sammen med almindelig mad på et højere energiniveau tilpasset individuelle behov.

Cambridge Vægtplan fås i ni forskellige smagsvarianter – fordelt på shakes, supper og grød. Klik HER for at læse mere om de forskellige produkter.

Cambridge® har været på markedet i mere end 30 år, og er repræsenteret i 32 lande over hele verden – heriblandt Danmark. I Norge, Sverige, Finland og Danmark har Cambridge Vægtplan rundet over 975.00 kunder.

At støtte hinanden i tykt og tyndt

BMI Brikken har indgået et partnerskabsaftale med Cambridge Vægtplan fordi de matcher BMI Brikkens ønske om at “støtte hinanden i tykt og tyndt“: Cambridge Vægtplan kan ikke købes i butikker og supermarkeder, men kun via konsulenter, der alle rådgiver, motiverer, måler og vejer, samt hjælper det bedste de kan, så alle får den bedst mulige oplevelse af rejsen igennem vægttabet.

Klik HER for at finde den nærmeste Cambridge konsulent.

Klik HER for at læse artiklen fra Videnskab.dk, “Pulverkur virker mod overvægt”.

Minus 40 kilo på 120 dage

Martin Laustrups første tanke, da han hørte om Cambridge, var: “Ja, ja. Endnu et fake produkt, der lover mere end det kan holde”.

En konsulent fra Cambridge fik dog Martin til at give produkterne en chance – og det har han ikke fortrudt. På de første tre måneder gik han fra 148,4 kilo til 119,1 kilo. Og efter 120 dage havde han tabt 40 kilo i alt. Nu ser han frem til at vægten flytter sig yderligere 20-25 kilo i den lettere retning.

 

 

 

Martin Laustrup – 148,4 kilo, t.v. 120 dage senere – 119,1 kilo.