Go to Top

Om-programmering MADLOG

MADLOG arbejder aktivt for at fremme en sund livsstil og gode kostvaner med sund mad.

MADLOG er et brugervenligt værktøj, som gør det let at få overblik over dine madvaner, sætte kosten i system og holde styr på kalorierne.

MADLOGs kalorietæller er enkel at bruge, men særdeles effektiv, hvis du vil tabe dig, eller – efter et vægttab – vil vedligeholde vægten.
Kalorietælling handler om at finde ud af, hvor kalorierne er – og dét kan MADLOG hjælpe dig med.


Få overblik over dine kostvaner

Du taber dig ikke, hvis du spiser mere, end du forbrænder. Det ved du sikkert godt. Men ved du også, hvor meget du egentlig spiser, eller hvor mange kalorier dine måltider indeholder?
På MADLOG får du din egen personlige kalorieprofil udregnet på baggrund af den anerkendte Harris-Benedict formel, en formel som også benyttes af diætister, læger og kostvejledere.

MADLOG har Danmarks største og mest opdaterede kartotek med madvarer. Databasen indeholder de fleste danske fødevarer, så det er nemt for dig at finde de varer, som du køber i dit supermarked til hverdag. Du slipper også for at spise specialkost eller undvære bestemte fødevarer, for i de rette mængder er der plads til alt. Du slipper også for at tygge dig igennem varedeklarationer eller søge i kalorietabeller. MADLOG har registreret alle oplysninger i deres fødevaredatabase, og deres system beregner alt helt automatisk.

Siden 2006 har MADLOG hjulpet tusindvis af mennesker til et vægttab og sundere liv. Troværdighed og gennemsigtighed er nøgleord, som gennemsyrer alt, hvad MADLOG laver. Derfor har de for eksempel ingen bindingsperiode eller opsigelsesvarsel. Alle deres brugere har adgang til den fulde service med alle funktioner – uanset om man køber en uges adgang eller et år. Hvis man mod forventning ikke bliver glad for MADLOG, kan man blot kontakte dem, hvorefter man får sine penge retur inden for de første 14 dage.

MADLOG kan kun benyttes af personer over 18 år, ligesom man heller ikke kan tilmelde sig  MADLOG med en slankeprofil med et BMI under 20.

Hvis du melder dig ind i BMI Brikken, og ikke tidligere har haft en konto på MADLOG, kan du prøve MADLOG gratis i en uge.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte MADLOG på Tlf. 70 22 32 43 (hverdage kl. 9-15) eller via e-mail til support@madlog.dk