Go to Top

Ommøblering

Hvad med kroppen?

Efter et stort vægttab kan plastikkirurgi komme på tale. Da reglerne for plastikkirurgi efter stort vægttab er strammet, er der i dag mange tidligere overvægtige, der ikke har mulighed for at få fjernet overskydende hud på maven, arme, lår, brystløft o.s.v. – med mindre de selv tager pengepungen frem. En faktor, der er værd at have i mente inden man især vælger at få foretaget en fedmeoperation.

For ligesom det for mange ikke er rart at være overvægtig, er det heller ikke nødvendigvis behageligt at være normalvægtig med en del overskydende hud på kroppen.

Plastikkirurg Andreas Printzlau, Printzlau Privathospital (tidl. Bodylift Center), er førende specialist inden for kirurgi efter stort vægttab, og kan – med anvendelse af de nyeste teknikker – gøre en forskel for de, der har præsteret et stort vægttab.

Andreas Printzlau etablerede Bodylift Center i 2011 for at skabe et specialhospital med fokus på faglighed og omsorg.

Printzlau Privathospital har alle nødvendige godkendelser af Sundhedsstyrelsen til både kosmetisk plastikkirurgi og til avanceret plastikkirurgi efter stort vægttab.

Andreas Printzlau har fungeret som rådgiver for Sundhedsstyrelsen og Brancheforeningen af Privathospitaler og Klinikker. Andreas sidder desuden i bestyrelsen for Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi og har her haft ansvar for udarbejdelsen af de nye etiske retningslinjer for plastikkirurger i Danmark.

Da godkendelse for plastikkirurgi efter stort vægttab løbende ændres, anbefales det, at søge oplysninger om de helt aktuelle regler. Dette kan bl.a. fås på Printzlau Privathospitals hjemmeside – klik HER

I BMI Brikkens ekspertpanel er det i øvrigt Andreas Printzlau, der gennem årene har besvaret spørgsmål omkring plastikkirurgi. Find alle spørgsmål og svar HER

Tilbage til alle brikkerne, som BMI Brikken har i spil – klik HER.

BMIBRIKKEN_OMMØBLERING_BRIK